Prenájom kancelárie ul. Drieňová Bratislava
7.00 €

Odkiaľ timeshare pochádza?

Timeshare, alebo tiež vlastníctvo dovoleniek, ako je občas nazývaný, nie je novou myšlienkou. Prvý krát bol skoncipovaný v polovine šesťdesiatych rokov vo Francúzsku, ale trvalo až do poloviny sedemdesiatych rokov, kým sa toto odvetvie začalo skutočne rozvíjať.

Čo je timeshare?
Väčšina ľudí by rada vlastnila prázdninový dom v inej zemi, ale nemôžu si to dovoliť. Taktiež údržba je nákladná a využitie je vo väčšine prípadov obmedzené na pár týždňov v roku. Preto je lepšie kúpiť si len ten čas , ktorý skutočne využijete. Nemali by ste zabudnúť, že sa tiež s ostatnými podieľate na nákladoch na údržbu, opravy atď.

Kvalita
Ubytovacie priestory sú väčšie a štandard ubytovania oveľa vyšší ako pri štandardných dovolenkách. Nábytok a ostatné zariadenie je tiež na veľmi vysokej úrovni. Táto úroveň je garantovaná platením ročných udržiavacích poplatkov v rozumnej výške.

Úspora peňazí
Vlastníci prázdninových objektov nemôžu využiť všetky týždne, ktoré vlastnia. Naopak vlastníci dovoleniek kupujú len toľko prázdninových týždňov, koľko môžu využiť.

Zhodnotenie
Timeshare umožňuje klientovi zaobstarať si ubytovanie na dovolenke pre celý život za súčasné ceny, čím sa vyhne inflácii. Doba trvania vlastníctva môže byť rôzna. V niektorých prípadoch 25, v iných 90 rokov.

Ostatné výhody

Svoje luxusné ubytovanie môžete:
- prenajať komukoľvek chcete,
- požičať svojim príbuzným či priateľom,
- odkázať v závete,
- predať.


Skvelý svet timeshare
Keď timeshare začínal, chýbala v tomto systéme jedna dôležitá vec. Ľudia si kúpili jeden či viac týždňov v určitom rekreačnom stredisku a boli postavení pred perspektívu vracať sa každý rok na rovnaké miesto. Potenciálni zákazníci si často kládli otázku: "Čo ak nebudeme chcieť jazdiť každý rok na rovnaké miesto?"

Riešenie

Prázdninový dovolenkový systém v rámci ktorého môžu vlastníci svojich dovoleniek vymeniť svoje týždne za iné. Veľmi významný je fakt, že timeshare sa rozšíril do viac ako sedemdesiatich krajín na celom svete a ponuka letovísk je naozaj rozmanitá. Od tradičných prímorských rezortov, cez lyžiarske strediská, až po apartmány v mestských centrách.

Výmeny

Možnosť výmeny dodáva celému systému timeshare zvláštny význam čo sa týka vlastníctva prázdninových pobytov na celom svete. Je to úplne jednoduché. Ak už máte raz zakúpený svoj týždeň /týždne v rekreačnom stredisku (za predpokladu, že toto je zaradené do medzinárodného výmenného systému) môžete ho/ich meniť za týždne v tisícoch iných luxusných strediskách vo viac ako sedemdesiatich krajinách. Existujú dva uznávané výmenné systémy: Resort Condominium International (RCI) a Interval International (II). Obidve tieto spoločnosti ponúkajú ubytovanie a služby na skutočne výnimočnej úrovni. Kvalita zariadení je pravidelne sledovaná výmennými spoločnosťami prostredníctvom dotazníkov. A keďže sa tieto spoločnosti nepodieľajú na výstavbe ani na správe rekreačných zariadení, môžete si byť istí, že ich úsudok je objektívny, čo zaručuje najvyšší štandard Vášho ubytovania. Pokiaľ uvážite všetky vyššie zmienené fakty, bude Vám úplne jasné prečo si milióny rodín na celom svete užívajú luxusných dovoleniek týmto spôsobom.

Koľko to stojí?

Zaplatenie ročného udržiavacieho a výmenného poplatku Vám otvára veľké možnosti výmen. Pripočítajte si k nim niektoré ďalšie výhody:
- výmena jedného týždňa za dva v určitých krajinách,
- prémiové týždne,
- znížené náklady na dopravu a požičanie auta.

COPYRIGHT CM-reality 2008-2024
powered by Lust